Hvad er arbejdsprincippet for elektrisk hejs?ASAKA tog op og sagde

Arbejdsprincippet omelektrisk hejser det første punkt, hovedkontrolventilens styremotor. Løfteudstyr skal have strøm, når tunge genstande løftes, så motoren til løftehejs er den vigtigste drivkraft, og dens rolle fremmer driften af ​​elektrisk hejs. Derfor er motoren en meget vigtig komponent for gnidningsfri løft af hejsen.Det kan ikke kun garantere sikkerheden godt, men også realisere det glatte løft.

wit2

Arbejdsprincippet for elektrisk hejs andet punkt er løftehjulet for at opnå stabile løft. Vi bør vide, at iløfteudstyr, løftet er også uadskilleligt fra kædens rolle. For eksempel er motoren i forhold til hjertet af vores folk, og kæden er armen, førstnævnte kan spille en magtrolle, sidstnævnte er forbindelsesrollen, kan ikke mangle en. Kæder har mange fordele, såsom meget lette, men også meget holdbare, er en vigtig del af løft. Løftehjul kan godt styre løftekæden og kan spille sin rolle jævnt og effektivt, men ser også ud til at være meget sikker, i processen med driften er meget stabil.

vid1

Arbejdsprincippet omelektrisk bloktredje punkt, er det effektive bremsesystem, i løfteprocessen eller i slutningen af ​​bremsesystemet vil automatisk fungere, vil løse en masse ting, men kan også spille en bremserolle, er generelt afsluttet af bremsesystemet kan spille en god rolle i bremsning. Desuden kan brugen af ​​en række forskellige skivebremsesystemer få bremsesystemet til at fungere mere sikkert og overskueligt.


Indlægstid: 23-apr-2021