Introduktion til sikkerhedsanordningen til ASAKA HHBB elektrisk kædetalje

HHBB elektrisk kædetaljeer en meget omkostningseffektiv elektrisk kædetalje lanceret af vores virksomhed.Nedenfor vil vi give en detaljeret introduktion til sikkerhedsanordningen for denne elektriske hejs:
 

1. Motorbremse "Elektromagnetisk bremse" er et unikt bremsedesign.Dens karakteristika er, at selv under fuld belastning, når strømmen er slukket, vil bremserne virke øjeblikkeligt.
q1
2. Krog og sikring
Krogen afny model kædetalje 2021er netop smedet med høj trækstyrke og er blevet varmebehandlet for at opfylde kravene til belastningsstyrke og hårdhed.Den nederste krog kan drejes 360° vandret, og den er udstyret med krogsikring for at sikre sikkerheden under start og landing.
 
3. Fasebeskyttelsesrelæ
Kredsløbsdesignet af fasebeskyttelsesrelæet kan beskytte og forhindre motoren i at brænde ud, når fasen af ​​motorens strømforsyning er tilsluttet forkert.
q2
4. Endeafbryder
De øvre og nedre grænseafbrydere kan automatisk afbryde strømmen, når grænsen overskrides under løft og sænkning for at forhindre kæden i at overskride og sikre sikkerheden.
 
5. Nødstopkontakt (valgfrit)

Denne knap bruges til at stoppe2 tons el-hejs uden vogni en nødsituation.Det er en rød, svampeformet knap placeret øverst på knapkontakten.Når der trykkes på knappen, afbrydes strømmen til enheden, og knappen låses automatisk.Drej med uret for at slippe knappen og genstart den elektriske hejs.


Indlægstid: 31. august 2021